• info@radiosloboda.com
  • +386-69-936-926
  • android
  • marketing
  • slavite_sa_nama

Uhapšena jer se fotografirala na policijskom automobilu, tvrde da ga je udubila

Emi Rus (Emmy Russ) našla se pod istragom policije koja tvrdi da je njezino fotografisanje napravilo udubljenje na njihovom automobilu.

Želja za savršenom fotografijom ovu influenserku mogla bi skupo koštati. 21-godišnjakinja ima više od 160.000 pratilaca na Instagramu i ove godine pojavila se u njemačkom Big Brotheru.

Ranije ove sedmice na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira na policijskom automobilu, uz koju je napisala da je uhapšena nakon te fotografije.

Iako ona nije navela detalje, policija iz Hamburga na društvenim mrežama objavila je da su uhvatili ženu koja je pozirala na policijskom automobilu. Policija je kasnije utvrdila da je automobil oštećen, zbog čega je podnesena krivična prijava protiv mlade djevojke, a fotografiju koju je objavila tretiraju kao dokaz.

Osim toga, Rus je morala doći u policijsku stanicu zbog identifikacije.

- Istraga protiv nje je u toku i naplatiće joj se šteta (prema trenutnim procjenama) od nekoliko stotina eura - saopćilu su iz policije.

- Naš zahtjev: Da, naši policijski automobili mogu biti poprilično seksi! Dobrodošli ste da ih fotografišete! Ali pripazite da pritom ne budu oštećeni - sjedenje na njima ili penjanje definitivno je previše - dodali su.

Emi je najavila kako će otkriti detalje incidenta, ali još uvijek nije to napravila. Ostavila je međutim komentar ispod objave policije u kojem ih je optužila da su obrisali njezine prethodne komentare.

Preuzeto sa www.avaz.ba
SLUŠAJTE NAS NA OMILJENOM PLAYERU
.
RADIO PLAYER
.
+